4 port
1 grillad kyckling
ca 300 g pasta, t ex tagliatelle
(2 purjolökar)
2 vitlöksklyftor
2 1/2 dl Kelda® matlagningsgrädde
1 dl mild ajvar relish
2 msk färsk timjan eller 1 tsk torkad
Gör så här
ca 300 g pasta, t ex tagliatelle
(2 purjolökar)
2 vitlöksklyftor
2 1/2 dl Kelda® matlagningsgrädde
1 dl mild ajvar relish
2 msk färsk timjan eller 1 tsk torkad
Gör så här
Koka pastan. (Skär purjolöken i strimlor på längden. Lägg dem i pastavattnet när det återstår någon minut av koktiden.) Ta bort skinn och ben på kycklingen. Skär köttet i bitar. Skala och hacka vitlöken. Koka upp grädde och ajvar relish i en kastrull. Lägg i kycklingen, vitlök och timjan. Låt koka någon minut. Servera såsen med pastan. Tips! Blir det något över i glasburken med ajvar relish kan du blanda den med crème fraiche och få en god kall sås.
No comments:
Post a Comment