2-3 kycklingfiléer
1 stor burk creme fraiche (light el. vanlig) eller motsvarande mängd i turkisk yogurt
(ta lite större mängd om du vill ha lite mer sås i grytan)
2-4 selleristjälkar
3 msk mango chutney
2 tsk curry
2 vitlöksklyftor
8 körsbärstomater
salt
olja
Gör så här
Hacka sellerin i cm-stora bitar och bryn dem i några minuter i smör eller olja i en stekpanna
När de fått lite yta, häll över sellerin i en skål
Bryn kycklingen i stekpannan
När kycklingen har fått lite yta, vrid ner värmen och häll i den brynta sellerin, creme fraiche, mango chutney, curry, pressade vitlöksklyftor.
Låt småkoka i några minuter.
Klyv tomaterna på hälften och lägg i grytan.
Låt småkoka ytterligare några minuter.
Smaka av med salt och grytan är klar!
Servera med Jasminris eller klyftpotatis.
No comments:
Post a Comment